To najlepšie od tých najlepších

Spoločnosť Dallmayr má nenahraditeľné miesto na mape najznámejších lahôdkarstiev sveta. Kultúra stolovania nie je v našej tradičnej firme len inscenovaná, my podľa nej skutočne žijeme. Poskytovanie prvotriednej kvality a služieb je naším poslaním a vášňou. Každý deň.

Jemný rozdiel

V období prudko rastúcej rozmanitosti produktov je oveľa dôležitejšie uchovať si nezameniteľnosť. Využívať kvalitu ako rozpoznávací znak je dobrým začiatkom. V spoločnosti Dallmayr sa k nej navyše vždy pridával aj výnimočný chuťový zážitok – v spojení s láskou k detailom. Toto všetko robí značku Dallmayr vysoko cenenou.

Na stope špičkovej kvalite

Naši nákupcovia sa neustále snažia nájsť tie najkvalitnejšie produkty a suroviny. Navštevujú odborné veľtrhy, pátrajú po tajných tipoch a sú neustále na stope novým, výnimočným produktom.

Zatiaľ čo naši nákupcovia vín neustále hľadajú výnimočných vinohradníkov, ďalších cesty zavedú do Bretónska na trhy s ustricami alebo do čajovníkových plantáží Darjeelingu, prípadne sa naši odborníci na kávu vydajú na výpravu do vysokohorských oblastí Papuy-Novej Guinei, aby tam vyhľadali kávy najvyššej kvality.

Živá tradícia 

Káva sa v našom hlavnom sídle v Mníchove ešte aj dnes predáva zo vzácnych dóz Nymphenburgerskej porcelánovej manufaktúry a váži sa na starodávnych dvojramenných váhach. Tak isto to vyzerá aj v oddelení s čajmi. Každé oddelenie má svoje vlastné fluidum a rozpráva svoj vlastný príbeh.

Naši experti a odborníci posúvajú svoje skúsenosti z generácie na generáciu: svoju jedinečnú schopnosť rozpoznať skutočnú kvalitu, objaviť a uchovať výnimočné vlastnosti, ktorými vynikajú všetky produkty značky Dallmayr. Pri káve je to okrem toho potrebná aj schopnosť skomponovať rôzne odtiene chutí káv Dallmayr a zvládnuť umenie praženia, vďaka ktorému sa káva Dallmayr stáva skutočným pôžitkom.

Optimálna aróma

Náš prvý odborník na kávu a spolumajiteľ spoločnosti Dallmayr, Konrad Werner Wille, stál už pred 80 rokmi pri pražiarenskom stroji a vždy experimentoval tak dlho, až kým nebol s výsledkom dokonale spokojný.

Túto „vášeň“ cítite v káve Dallmayr aj dnes: naši majstri pražiari sa neuspokoja s prvým dobrým výsledkom – v každom zrnku musia prebudiť optimálnu arómu.

Naša webová stránka používa cookies. Pre ďalšie informácie kliknite sem. Kliknutím na voľbu „Súhlasím“, dávate súhlas na ich používanie.