PLYNULO PO TALIANSKY

Malá a silná alebo ako latte macchiato

Tieto kompozície sú tvorené vyberanými zrnkovými espresso kávami z najlepších pestovateľských oblastí sveta. Surové kávy prejdú dôkladným výberom, dokonale sa navzájom zladia a šetrne opražia podľa originálnej talianskej receptúry. Vďaka tomu môže dokonale vyniknúť ich aróma, chuť, ako aj hustá vrstva peny.

Espresso Palazzo

Nádherne vyvážená

Vďaka svojmu plnému telu a typickej espresso aróme s ľahkými karamelovými podtónmi sa Dallmayr Palazzo ideálne hodí aj na prípravu cappuccina alebo latte macchiata.

Víťaz testov v mnohých anonymných ochutnávkach v oblasti gastronómie!

Espresso Classico

Bohatá a ušľachtilá

Intenzívne espresso so silným telom a hutnou arómou. Zrná sa pražia dlho a starostlivo, až kým nie sú úplne tmavé. Ideálna pre cappuccino alebo latte macchiato.

Espresso Monaco

Ušľachtilá a príjemne horkastá

Jej ľahké telo a jemná aróma pripomínajúca čokoládu sa spájajú do jemne kyslastého podtónu. Ušľachtilá espresso špecialita, ktorá sa starostlivo praží. 100 % arabika

Espresso Barista

Jemná a plná chuť

Vynikajúce espresso, pražené veľmi dlho talianskym spôsobom, s dokonalou vrstvou peny. Jemná a plná chuť s decentným kakaovým podtónom.



Naša webová stránka používa cookies. Pre ďalšie informácie kliknite sem. Kliknutím na voľbu „Súhlasím“, dávate súhlas na ich používanie.